Θεσσαλονίκη: Δωρεά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου στην παιδοψυχιατρική κλινική του Ιπποκρατείου

Το Μητρώο Στελεχών ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, προχώρησε σήμερα στην παράδοση επιτραπέζιου ποδοσφαίρου για την ψυχαγωγία των ανήλικων τροφίμων της παιδοψυχιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου Γ.Ν.Θ.

 

«Η Διοίκηση του Ιπποκρατείου, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, διαχειρίζεται υποδειγματικά και τα περιστατικά Covid, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των επιμέρους κλινικών. Ειδικά για την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Ιπποκρατείου ΓΝΘ, όλοι εμείς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δ/ντη της κ. Β.Νταφούλη και στον Προϊστάμενο της κ.Γ.Δόντσιο, που με αυτοθυσία και μεράκι επιτελούν κοινωνικό έργο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της συντονίστριας του Μητρώου Στελεχών ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Ζιούτα Κατερίνας και προσθέτει ότι «προσωπικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Μητρώου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της παραμονής των παιδιών στην κλινική, ειδικότερα δε τους κ.κ. Παναγιώτη Γιαννακουδάκη, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, Χρήστο Ιωαννίδη, Ελένη Κασαπίδου, Ιφιγένεια Κωφού, Παρασκευή Λάππα, Δέσποινα Λασκαρίδου, Άγγελο Μαγκλή, Δημήτριο Νέτα, Νικόλαο Πεγιόπουλο, Νικόλαο Πόδα, Χρήστο Ρουμπίδη,  Αικατερίνη Σαββίδου, Αλέξανδρο Σωτηριάδη, Ιωάννη Τόσκα, Αθανάσιο Τοτσίδη, Χρήστο Τραϊκούδη και Θεόδωρο Χαϊκάλη».

 

Στην παράδοση και στη συζήτηση που προηγήθηκε, παραβρέθηκε ο Διοικητής του Ιπποκρατείου Γ.Ν.Θ. κ. Νίκος Αντωνάκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ.Γ.Ταρασίδης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια με αρμοδιότητα στο ΝΑΔΝ, κ.Σ. Τιτοπούλου και οι υπεύθυνοι της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής κ. Β. Νταφούλης και Γ. Δόντσιος.

Εθνικές Εκλογές 2023 – Ράδιο Θεσσαλονίκη
In my views
Εθνικές Εκλογές 2023 – TV 100
In my views
ΔΙΟΝ TV Καλεσμένη στην εκπομπή “Για την Πολιτική” με το δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη – ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
In my views

Πολυτεχνείου 12, 54625
Θεσσαλονίκη
2310 515 866
6982 082 902

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

ΝΔ