ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ!

Σήμερα, στην Ελλάδα του 2019, σε μία κατ’ ευφημισμό ευρωπαϊκή χώρα, η οποία έχει λάβει αρκετά εκατομμύρια από ευρωπαϊκά κονδύλια για την ενίσχυση των κρατικών υπηρεσιών, το εισαγγελικό πόρισμα σχετικά με το Μάτι αναδεικνύει με τα πιο μελανά χρώματα τις κρατικές δυσλειτουργίες.

Το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει ότι «από ενέργειες, παραλείψεις, ολιγωρίες, πλημμέλειες, αρρυθμίες και δυσλειτουργίες των αρμοδίων, θεσμικά και νομικά οργάνων, υπηρεσιών και φορέων του ισχύοντος μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της χώρας, αιτιακά προκλήθηκε ο τραγικός θάνατος εκατό ανθρώπων και τριάντα ενός τραυματισμών λόγω της συγκεκριμένης δασικής πυρκαγιάς». Το συγκλονιστικότερο δε όλων, είναι το συμπέρασμα, πως οι άνθρωποι θα είχαν σωθεί με δικά τους μέσα, αν είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως!

Είναι τρομακτικό το συμπέρασμα, όπως περιγράφεται στο πόρισμα: «Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να γίνει λόγος για επιχείρηση κατάσβεσης και διάσωσης των ανθρώπων που κινδύνευαν, όταν το βασικό κεντρικό συντονιστικό όργανο αγνοεί ποιος είναι ο επικεφαλής των επίγειων δυνάμεων, πού είναι η πυρκαγιά, πού έχει επεκταθεί, ποιος διαχειρίζεται τα εναέρια μέσα και ακόμη αν υπάρχει πυρκαγιά»!

Εθνικές Εκλογές 2023 - Ράδιο Θεσσαλονίκη
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
Εθνικές Εκλογές 2023 - TV 100
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
ΔΙΟΝ TV Καλεσμένη στην εκπομπή "Για την Πολιτική" με το δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη - ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πολυτεχνείου 12, 54625
Θεσσαλονίκη
2310 515 866
6982 082 902

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

ΝΔ